| | Bakın Ama Kızmayın Lütfen -BlueJean Sitemizin Duyurusu | |
|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
Admin Admin

Kişi sayfası Forum Tepkisi:
   (9999/9999) GreenDAy: GreenDay
 | Konu: Geri: Bakın Ama Kızmayın Lütfen -BlueJean Sitemizin Duyurusu Salı Kas. 02, 2010 6:20 pm | |
| Evet birdahaki sayıya yaklaşıldığında duyuru yapıp bol bol mesaj göndeririz :) _________________  |
|
 | |
marmelad Dookie

Mesaj Sayısı: 214 Nerden: İstanbul Teşekkür: 103 Kayıt tarihi: 23/10/10
 | Konu: Geri: Bakın Ama Kızmayın Lütfen -BlueJean Sitemizin Duyurusu Salı Kas. 02, 2010 6:35 pm | |
| aslında daha büyük bir yazı yazmıştım hatta gönerilenlerden bulacağım.
"Merhaba ben Greenday Turkey forumundan yazıyorum.Derginiz çok kaliteli buluyoruz iyi ki varsınız.Greenday Rock Band afişi veya Greenday posteri vermenizi diliyoruz. Ve başarılarınızın devamını diliyoruuz.Yayınlanması ve tüm Jeanerların görmesi dileğiyle. GREENDAY TURKEY FORUMU Herkesi bekliyoruz. http://greendayturkey.forume.biz/ Facebook: http://www.facebook.com/GreendayTurkeyFanPage Tam olarak böyle yazmışım.Kırıldım ama sadece sonunu yayınlamışlar. :/ |
|
 | |
@GreenDay Moderatör

Mesaj Sayısı: 539 Yaş: 15 Nerden: Ankara-Batıkent Teşekkür: 98 Kayıt tarihi: 21/06/10
   (0/0) GreenDAy: @GreenDay
 | |
 | |
marmelad Dookie

| Konu: Geri: Bakın Ama Kızmayın Lütfen -BlueJean Sitemizin Duyurusu Salı Kas. 02, 2010 6:57 pm | |
| O zaman herkes greendayi ne kadar sevdiğini yazsın farklı kimliklerle belki o zaman ne kadar sevdiğimizi anlar isteklerimizi yapmaya çalışırlar  |
|
 | |
basket-case Dookie

| Konu: Geri: Bakın Ama Kızmayın Lütfen -BlueJean Sitemizin Duyurusu Çarş. Kas. 03, 2010 3:19 pm | |
| neden kesmişler güzelim mesajını ki! rock band posteri süper olurdu. pislikler! xD neyse,umarım daha fazla röportaj,haber,poster felan görebiliriz-şu disney aptallarından ve justin bieber yaratığından fırsat kalırsa.. |
|
 | |
marmelad Dookie

| Konu: Geri: Bakın Ama Kızmayın Lütfen -BlueJean Sitemizin Duyurusu Çarş. Kas. 03, 2010 4:35 pm | |
| çokhaklısın rockband posteri hiç yok bende ve bu gidişate göre olmayacakta.. |
|
 | |
basket-case Dookie

| Konu: Geri: Bakın Ama Kızmayın Lütfen -BlueJean Sitemizin Duyurusu Cuma Kas. 05, 2010 8:26 pm | |
| sürekli aynı şeylerin posterini vermesini bilirler ama..gıcıklar! xD |
|
 | |
marmelad Dookie

| Konu: Geri: Bakın Ama Kızmayın Lütfen -BlueJean Sitemizin Duyurusu Cuma Kas. 05, 2010 8:27 pm | |
| |
|
 | |
Billie.D Moderatör

Mesaj Sayısı: 563 Nerden: Ankara - Çayyolu Teşekkür: 2 Kayıt tarihi: 09/01/10
   (0/0) GreenDAy: Billie.D
 | Konu: Geri: Bakın Ama Kızmayın Lütfen -BlueJean Sitemizin Duyurusu Cuma Kas. 26, 2010 1:26 pm | |
| ya ben şu blue jeanı her aldığımda içinde mutlaka ama mutlaka justin bieber,katy perry ,miley cyrus posteri oluyo ama greendaye okadar nadir rastlamaya başladımki en azından haber yapar insan oda yok.Bunaldım ya içim dışım JUSTİN oldu zaten sevmiyorumdaa  Yaa bende greenday posteri içinn mesaj atmayı düşünüyorum umarım işe yararda daha sık verirlerr.  _________________  Well I'm a killjoy from Detroit |
|
 | |
basket-case Dookie

| Konu: Geri: Bakın Ama Kızmayın Lütfen -BlueJean Sitemizin Duyurusu Cuma Kas. 26, 2010 7:34 pm | |
| evet evet hatta hepimizin adını yaz siteyi de söyleyerekten.anlasınlar artık be! |
|
 | |
Billie.D Moderatör

Mesaj Sayısı: 563 Nerden: Ankara - Çayyolu Teşekkür: 2 Kayıt tarihi: 09/01/10
   (0/0) GreenDAy: Billie.D
 | |
 | |
| | Bakın Ama Kızmayın Lütfen -BlueJean Sitemizin Duyurusu | |
|